، بهمن بهمنی
، معصومه معارف وند
، سید وحید معتمدی
، محمدعلی مردانی
، اکبر بیگلریان*
بررسی آگاهی و عملکرد کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایران در زمینه روش طبخ مناسب برای کاهش تولید هیدروکربن های آروماتیک در گوشت
مقایسه تأثیر یک برنامه تمرین درمانی و مصرف خوراکی زعفران بر مقادیر IL-6، TNF-a و کنترل گلایسمیک در زنان چاق دیابتی نوع 2
ارائه مدلی تصمیمیار جهت پایش پیوسته فشارخون بیماران با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و نمودار کنترلکیفیتآماری
بررسی مولکولی وجود ژنهای حدت SHV و TEM در سویههای اشریشیاکلی مقاوم به آنتیبیوتیک جدا شده از نمونههای ادراری شهرستان جیرفت