dehdari T, dehdari L. Investigate the knowledge and performance of employers regarding suitable cooking methods for reducing aromatic hydrocarbons in meat. RJMS 2018; 25 (1) :11-19
URL:
http://rjms.iums.ac.ir/article-1-4966-fa.html
دهداری طاهره، دهداری لاله. بررسی آگاهی و عملکرد کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایران در زمینه روش طبخ مناسب برای کاهش تولید هیدروکربن های آروماتیک در گوشت . مجله علوم پزشکی رازی. 1397; 25 (1) :11-19
URL: http://rjms.iums.ac.ir/article-1-4966-fa.html
دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران، ایران ، dehdarit@yahoo.com
نوع مطالعه:
پژوهشي |
موضوع مقاله:
آموزش بهداشت