جلد 29، شماره 11 - ( 11-1401 )                   جلد 29 شماره 11 صفحات 415-408 | برگشت به فهرست نسخه ها

Ethics code: 01

Esmaili R, Fahim devin H, Esmailzadeh Kandahari M R, Peymanizad H. The Influence of Effective Factors on Vitality and Freshness by Relying on the Diversification of Football School Services. RJMS 2023; 29 (11) :408-415
اسماعیلی زبن آباد رضا، فهیم دوین حسن، اسماعیل زاده قندهاری محمدرضا، پیمانی زاد حسین. تأثیر عوامل مؤثر بر شادابی و نشاط با تکیه به تنوع بخشی خدمات مدارس فوتبال. مجله علوم پزشکی رازی. 1401; 29 (11) :408-415

گروه تربیت بدنی و مدیریت ورزشی، واحد مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی، مشهد، ایران ، Fahim_pe@yahoo.com
زمینه و هدف: توجه به شادابی و نشاط مراجعه کنندگان به مدارس ورزشی امری مهم می‌باشد؛ از این­رو، در این پژوهش سعی می­شود تا تأثیر عوامل مؤثر بر شادابی و نشاط با تکیه به تنوع بخشی خدمات مدارس فوتبال بررسی گردد.
روش کار: رویکرد پژوهش حاضر ترکیبی (کمی و کیفی) است. جامعه آماری بخش کیفی، شامل 17 نفر از صاحب­نظران مدیریت ورزشی و مدیران تربیت بدنی و مربیان لیگ­های فوتبال کشور و جامعه آماری بخش کمی شامل کلیه مراجعان به مدارس فوتبال شهر مشهد، که تعداد آن­ها حدود 3000 نفر بود. تعداد نمونه آماری بخش کیفی تعداد 17 خبره و در بخش کمی تعداد 306 بود. ابزار اندازه­گیری در بخش کیفی مصاحبه نیمه ساختاریافته و در بخش کمی شامل پرسشنامه محقق ساخته بود. به منظور تجزیه و تحلیل داده­ها از نرم افزار لیزرل استفاده گردید.
یافته­ها: نتایج نشان داد که تعداد 34 کدباز و 5 کد محوری (وجود استانداردهای پایه، امکانات فیزیکی ایمن، کیفیت خدمات، داشتن برنامه مدون و مربیان با تجربه و داشتن برنامه استعدادیابی) از عوامل مؤثر بر شادابی و نشاط با تکیه به تنوع بخشی خدمات مدارس فوتبال می‌باشد.
نتیجه‌گیری: به طور کلی می­توان بیان داشت که از طریق تنوع بخشی در خدمات مدارس فوتبال می‌توان به سطح بالاتری از شادابی و نشاط در مراجعه کنندگان به مدارس فوتبال ایجاد کرد که این امر می‌تواند به خوشنامی یک مدرسه فوتبال و کسب درآمد و افزایش سطح سلامت افراد در جامعه کمک کند.