جلد 31، شماره 1 - ( 1-1403 )                   جلد 31 شماره 1 صفحات 9-1 | برگشت به فهرست نسخه ها

Research code: 01
Ethics code: IR.IAU.SARI.REC. 1400.146
Clinical trials code: 01


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Hosseini S Z, Taghvaei Yazdi M, Salehi M. The Effect of Cloud Computing on Mentoring Based on the Psychological Approach in Health-Oriented Universities of Mazandaran Province. RJMS 2024; 31 (1) :1-9
URL: http://rjms.iums.ac.ir/article-1-8549-fa.html
حسینی سیده زهرا، تقوایی یزدی مریم، صالحی محمد. تأثیر رایانش ابری بر منتورینگ با تکیه بر رویکرد روانشناختی در دانشگاه‌های سلامت محور استان مازندران. مجله علوم پزشکی رازی. 1403; 31 (1) :1-9

URL: http://rjms.iums.ac.ir/article-1-8549-fa.html


دانشیار، گروه مدیریت آموزشی، واحد ساری، دانشگاه آزاد اسلامی، ساری، ایران ، M_taghvaeeyazdi@yahoo.com
چکیده:   (257 مشاهده)
زمینه و هدف: هنوز به طور دقیق مشخص نیست که چگونه استفاده از رایانش ابری در منتورینگ می‌تواند با رویکردهای روان‌شناختی ترکیب شود و تأثیر آن بر جنبه‌های روانشناختی مانند تعاملات استاد-دانشجو، انگیزه‌های درونی و اعتماد به نفس دانشجویان بررسی نشده است؛ لذا هدف مطالعه بررسی تأثیر رایانش ابری بر منتورینگ با تکیه بر رویکرد روانشناختی در دانشگاه­های سلامت محور استان مازندران بود.
روش­ کار: در این مطالعه آمیخته، جامعه آماری مورد مطالعه از دو گروه تشکیل شده است که در بخش کیفی شامل اساتید دانشگاه­های استان مازندران به تعداد 25 نفر بود و در بخش کمی شامل اعضای هیات علمی و مدیران اداری دانشگاه­های استان مازندران به تعداد 1447 نفر بود که در بخش کیفی با استفاده از روش نمونه­گیری هدفمند 10 نفر و در بخش کمی بر اساس فرمول کوکران 306 نفر به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. برای گردآوری داده­ها در بخش کیفی از مصاحبه­های نیمه ساختار یافته و در بخش کمی از پرسش­نامه محقق ساخته استفاده شد.
یافته­ ها: نتایج تحلیل مسیر نشان داد که بین متغیر مکنون برون­زا (رایانش ابری) با متغیر مکنون درون­زا (رویکرد منتورینگ)، براساس ضرایب مسیر، بار عاملی 562/0 برقرار است، همچنین به دلیل اینکه مقدار t-value (658/12) در خارج بازه­ (58/2 و 58/2-) قرار دارد، لذا تاثیر رایانش ابری بر رویکرد منتورینگ در سطح 99/0 معنی­دار شده است.
 نتیجه ­گیری: به طور کلی، رایانش ابری می‌تواند به عنوان یک ابزار کلیدی برای بهبود فرآیند منتورینگ و پشتیبانی روان‌شناختی دانشجویان در دانشگاه‌های سلامت‌محور مورد استفاده قرار گیرد و به تربیت متخصصانی با اعتماد به نفس بیشتر و مهارت‌های حرفه‌ای قوی‌تر منجر شود.
متن کامل [PDF 1194 kb]   (75 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: روانشناسی بالینی

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله علوم پزشکی رازی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC-SA 4.0| Razi Journal of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb