جلد 30، شماره 1 - ( 1-1402 )                   جلد 30 شماره 1 صفحات 178-167 | برگشت به فهرست نسخه ها

Research code: 01
Ethics code: IR.IAU.SARI.REC.1401.044
Clinical trials code: 01

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Tasi Shamsabadi M, Taghvaei Yazdi M, Niaz Azari K. The Effect of Electronic Folder Work on the Thinking and Mental Health of Medical University Assistants. RJMS 2023; 30 (1) :167-178
URL: http://rjms.iums.ac.ir/article-1-7687-fa.html
تاشی شمس آبادی مریم، تقوایی یزدی مریم، نیاز آذری کیومرث. تأثیر کار پوشه الکترونیکی بر تفکر و سلامت روانی دستیاران دانشگاه‌های علوم پزشکی. مجله علوم پزشکی رازی. 1402; 30 (1) :167-178

URL: http://rjms.iums.ac.ir/article-1-7687-fa.html


دانشیار، گروه مدیریت آموزشی، واحد ساری، دانشگاه آزاد اسلامی، ساری، ایران ، m_taghvaeeyazdi@yahoo.com
چکیده:   (1056 مشاهده)
زمینه و هدف: کارپوشه‌ها عامل کلیدی و مهمی در یادگیری هستند و با توجه به اهمیت نقش پوشه کار الکترونیکی و منش تفکر دانشجویان، لازم است که عوامل موثر بر آن شناسایی شوند. لذا، هدف پژوهش تاثیرکار پوشه الکترونیکی بر منش­های تفکر و سلامت روانی در دانشگاه علوم پزشکی بود.
روش کار: این مطالعه با رویکرد کیفی و کمی انجام شد. در بخش کیفی، جامعه آماری شامل 18 نفر از اساتید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بود که از بین آن ها 13 نفر انتخاب شدند و تعداد 1665 نفر از دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دستیاران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی وارد مطالعه شدند. بخش کمی که از بین آن ها 312 نفر با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای بر اساس فرمول کوکران به عنوان نمونه انتخاب شدند. به منظور جمع آوری داده‌ها از پرسش نامه محقق ساخته پورتفولیو الکترونیکی با 47 سوال و گرایش های تفکر با 50 سوال استفاده شد. برای تجزیه و تحلیل داده‌ها از معادلات ساختاری با استفاده شد.
یافته­ها: نتایج نشان داد که کارپوشه الکترونیکی دارای 6 بعد است که از بین آن ها مهارت دارای بالاترین ضریب استاندارد و نگرش دارای بالاترین درجه همبستگی است. همچنین نتایج آزمون معادلات ساختاری نشان داد که تاثیر کارپوشه الکترونیکی بر منش های تفکر و و سلامت روانی معنی­دار شده است.
نتیجه­گیری: به طور کلی می­توان بیان داشت که کارپوشه الکترونیکی بر منش تفکر و و سلامت روانی اثرگذار است. لذا، تهیه و طراحی برنامه درسی شهروند جهانی در مقاطع تحصیلی، به ویژه آموزش عالی ضرورت می‎یابد.
متن کامل [PDF 1252 kb]   (271 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: روانشناسی بالینی

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله علوم پزشکی رازی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC-SA 4.0| Razi Journal of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb