جلد 29، شماره 7 - ( 7-1401 )                   جلد 29 شماره 7 صفحات 203-189 | برگشت به فهرست نسخه ها

Ethics code: 0

Shalchian A, Esmailkhani A, Razavi S, Zahedi bialvaei A. A Review of the Role of Artificial Intelligence in the Diagnosis and Treatment of Infectious Diseases. RJMS 2022; 29 (7) :189-203
شالچیان آرمین، اسمعیل خانی آیلین، رضوی شبنم، زاهدی بیالوائی عابد. مروری بر نقش هوش مصنوعی در تشخیص و درمان بیماریهای عفونی. مجله علوم پزشکی رازی. 1401; 29 (7) :189-203

دکترای تخصصی، مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی میکروبی، دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران، ایران ، abedzahedi@gmail.com
بیماری‌های عفونی می‌توانند در اثر انتقال مستقیم یا غیر مستقیم میکروارگانیسم‌ها مانند ویروس، باکتری، انگل یا قارچ ایجاد شوند. گسترش این بیماری‌ها و عفونت ممکن است باعث همه گیری جهانی عوامل میکروبی نوپدید مانند COVID-19 شود. پایه‌گذاری و استفاده از هوش مصنوعی می‌تواند به دانشمندان در پیش بینی بیماری‌های عفونی برای جلوگیری از شیوع بیماری همه گیر، درک رفتار میکروارگانیسم‌ها و همچنین در کشف سریعتر دارو برای مهار بیماری کمک کند. امروزه، هوش مصنوعی در آستانه تحول در سیستم مراقبت‌های بهداشتی از طریق تجزیه و تحلیل و مداخلات متمرکز و اختصاصی بیماری است تا راه حل‌های سریعتر، قابل اطمینان‌تر و اقتصادی‌تری برای رفاه بشر ترویج کند. سیستم‌های هوش مصنوعی از محاسبات شناختی، یادگیری عمیق، شبکه‌های عصبی متغیر و یادگیری ماشینی استفاده می‌کنند و می‌توانند نقش مهمی در تشخیص، غربالگری، نظارت، کاهش حجم کار مراقبین و پیش بینی درمان‌های جدید داشته باشند. این مقاله مروری با معرفی هوش مصنوعی، کاربردهای بالقوه آن را در حوزه بیماری‌های عفونی مورد بحث قرار می‌دهد که می‌تواند در مبارزه با افزایش بیماری‌های عفونی به نهادهای بهداشتی و سلامت جامعه جهانی کمک کند.
نوع مطالعه: مروري | موضوع مقاله: بیماریهای عفونی