جلد 27، شماره 8 - ( 8-1399 )                   جلد 27 شماره 8 صفحات 104-96 | برگشت به فهرست نسخه ها

Research code: مقاله مروری
Ethics code: ندارد
Clinical trials code: ندارد

Moslehi M. A review of the side effects of lifestyle changes and sedentary lifestyle due to Covid-19 on children's health. RJMS 2020; 27 (8) :96-104
مصلحی مطهره. مروری بر عوارض جانبی تغییر سبک زندگی و کم تحرکی ناشی از کوید 19 بر سطح سلامت کودکان. مجله علوم پزشکی رازی. 1399; 27 (8) :96-104

دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، واحد اسلامشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، اسلامشهر، ایران ، Phd.Moslehi@gmail.com
زمینه و هدف: ویروس COVID-19 یکی از مشکلات سلامت می‌باشد که به سرعت در جهان شیوع پیدا کرد. کودکان به دلیل تغییر سبک آموزشی به سمت آموزش از راه دور و همچنین جلوگیری والدین از فعالیت آنها در فضای خارج از منزل ممکن است دچار کم تحرکی شوند.  هدف از مطالعۀ حاضر بررسی عوارض ناشی از تغییر سبک زندگی و افزایش کم تحرکی بر سطح سلامت کودکان است.
روش کار: مطالعۀ حاضر از نوع مطالعۀ مروری می‌باشد که بر پایۀ اطلاعات جمع آوری شده از منابع اینترنتی از جمله گوگل اسکولار و پاب مد با استفاده از کلیدواژه های COVID-19؛ Heath؛ Children؛ Sedentary؛  Physical Fitness انجام گردید.
یافته‌ها: با توجه به اینکه تاکنون درمان استاندارد و واکسن مؤثری برای COVID-19 پیدا نشده است، بهترین راه جلوگیری از انتشار آن است، که می‌تواند موجب افزایش زمان کم تحرکی در کودکان شود و سلامت آنها را از بعدهای مختلف تحت تاثیر قرار دهد.
نتیجه‌گیری: با توجه به کم تحرکی ناشی از COVID-19 ممکن است سطح سلامت کودکان را تحت تاثیر قرار دهد و نیاز به برنامه‌های استراتژیک و علمی برای جلوگیری از عوارض جسمانی و رفتاری ناشی از کم تحرکی این بیماری می‌باشد.
واژه‌های کلیدی: کوید 19، کودکان، کم تحرکی، سلامت
نوع مطالعه: مروري | موضوع مقاله: روانشناسی بالینی