Research code: مقاله مستخرج از پایان نامه کارشناسی ارشد می باشد
Ethics code: مقاله مستخرج از رساله دکتری است و نویسندگان متعهد می شو
Clinical trials code: مقاله مستخرج از پایان نامه کارشناسی ارشد می باشد
Sartipi V, Divkan B, Goodarzi P. The Effect of Emotional Intelligence on the Model of Talent Management and Organizational Innovation in Health-Oriented Organizations. RJMS 2023; 29 (12) :344-353
URL:
http://rjms.iums.ac.ir/article-1-7869-fa.html
استادیار، گروه تربیت بدنی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران شرق، تهران، ایران ، divkan.behzad@gmail.com
چکیده: (978 مشاهده)
زمینه و هدف: هدف تحقیق حاضر بررسی نقش میانجی هوش هیجانی بر ارتباط مدیریت استعداد و نوآوری سازمانی سازمان ورزش شهرداری شهر تهران بود.
روش کار: نمونه آماری پژوهش حاضر شامل کلیه مدیران و خبرگان سازمان ورزش شهرداری شهر تهران به تعداد 2۷2 نفر بودند که به شیوه هدفمند و بصورت تمام شمار انتخاب شدند . شرکت کنندگان پرسشنامه استاندارد مدیریت استعداد فیلیپس و راپر (2009) شامل 38 سوال و چهارمولفه، پرسشنامه هوش هیجانی براکت و همکاران (2006) شامل 19 سوال و 5 مولفه و پرسشنامه نوآوری سازمانی امید و همکاران (2002) که مشتمل بر 22 سؤال و 5 مولفه را به صورت داوطلبانه تکمیل نمودند. ابزار از روایی و پایایی مطلوب برخوردار بود. در بخش تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی و استنباطی استفاده شد از روش آزمون معادلات ساختاری برای آزمون فرضیات تحقیق حاضر با استفاده از نرم اقزار لیزرل نسخه 8.8 استفاده گردید.
یافتهها: یافتهها نشان دارد مدل از برازش کافی برخوردار بود (08/0 RMSEA= ) و شاخص های شاخصهای GFI، IFI، و NFI بترتیب برابر با 49/0، 43 /0 و 41/0 میباشد که نشان دهنده برازش مناسب مدل می باشند. ارتباط علی معنی داری بین مدیریت استعداد و هوش هیجانی مدیران گزارش شد، همچنین ارتباط بین مدیریت استعداد و نوآوری سازمانی معنی دار بود علاوه بر آن مدیریت استعداد از طریق متغیر میانجی هوش هیجانی بر نوآوری سازمانی اثر علی معنی داری را نشان داد.
نتیجهگیری: هنگامی که سازمانی روی استعدادهایش سرمایه گذاری میکند و هوش هیجانی کارکنان را تحت تاثیر قرار میدهد. هوش هیجانی به عنوان یک رفتار اثربخش از سوی کارکنان میتواند ارتباط موثرتر در کار و نقش اساسی در رشد ابتکار و نوآوری ایجاد نموده باعث میشود فضای کاری بهتر و عملکرد سازمانی موثرتری را به همراه داشته باشد.
نوع مطالعه:
پژوهشي |
موضوع مقاله:
روانشناسی بالینی