جستجو در مقالات منتشر شده


۱ نتیجه برای Pet-Ct

نازیلا قلی پور، مهدی اخلاقی، دکتر بابک نیک خلق،
جلد ۲۶، شماره ۴ - ( ۴-۱۳۹۸ )
چکیده

زمینه و هدف: ۶۸Ga-PSMA-۱۱، به عنوان یک رادیوداروی جدیدPET، اخیراً برای تصویربرداری تقریباً تمامی سرطان‌های پروستات استفاده می‌شود. به هرحال، تولید این رادیودارو به صورت اتوماتیک توصیه شده است. در این تحقیق، با توجه به ماهیت شیمیاییPSMA-۱۱، تولید دستی، بهینه و ایمن این رادیودارو بررسی شده و یک روش استاندارد برای تولید با کیفیت تکرار پذیر با بکار گیری یک ژنراتور گالیوم-۶۸ ساخت ایران ارائه شده است.
روش کار: تاثیر وزن PSAM-۱۱، دما، اسیدیته و مدت زمان نشاندارسازی بر خلوص رادیوشیمیایی رادیودارو ارزیابی شد. ثاثیرگذاری روش بهینه شده بر کیفیت رادیودارو در ۶۰ سری تولید، طبق دستورالعمل‌های دارونامه آمریکا بررسی شد. همچنین با پایش نرخ دوز پرسنل پرتوکار ایمن بودن روش تولید دستی وارسی شد. 
یافته‌ها: افزایش دمای واکنش از دمای اتاق به ◦C۴۰ خلوص رادیوشیمایی مقدار۱۰میکروگرم از PSMA-۱۱‌ را به محدوده قابل پذیرش بالای ۹۰% رساند. وزن‌های ۲۵ و ۵۰ میکروگرم در دمای اتاق خلوص رادیوشیمایی بالاتر از ۹۰% داشتند. محدوده مناسب اسیدیته، ۶-۵=pH تعیین شد. مدت زمان واکنش ۱۰ دقیقه خلوص رادیوشیمیایی تکرارپذیر بالای ۹۰% را برای مقدار ۱۰ میکروگرم از PSMA-۱۱ در ۶۰ سری تولید ارائه کرد. نرخ دوز بدن و دست به ترتیب ۱۵ و ۲/۴% مقدار دوز مجاز سالیانه بدن و دست یک پرسنل پرتوکار بود.
نتیجه‌گیری: نتایج نشان‌دهنده کیفیت بالای ژنراتور ژرمانیوم-۶۸/گالیوم-۶۸ است. مراکز PET-CT می‌توانند رادیوداروی ۶۸Ga-PSMA-۱۱ را به دور از چالش‌های مربوط به مشکلات حمل و نقل به صورت دستی، ایمن، با کیفیت تکرار پذیر برای تصویربرداری از سرطان‌های پروستات در محل مرکز تولید کنند.
 

صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله علوم پزشکی رازی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC-SA 4.0| Razi Journal of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb