جستجو در مقالات منتشر شده


۲ نتیجه برای یوسفی سعید آبادی

مهدی آهنگر دارابی، کیومرث خطیر پاشا، رضا یوسفی سعید آبادی،
جلد ۳۰، شماره ۵ - ( ۵-۱۴۰۲ )
چکیده

زمینه و هدف: امروزه توسعه پژوهش‌های دانشگاهی در راستای کارآفرینی باید باشد و در این راستا مراکز رشد دانشگاهی نقش ویژه‌ای دارند، بنابراین هدف پژوهش بررسی نقش مراکز رشد دانشگاهی به منظور توسعه پژوهش­های دانشگاهی با رویکرد کارآفرینی در دانشگاههای استان مازندران بود.
روش کار: جامعه آماری بخش کیفی متخصصان، خبرگان و صاحب نظران حوزه کارآفرینی دانشگاهی در مازندارن به تعداد ۲۵ نفر بودند و براساس قانون اشباع به تعداد ۱۵ نفر تعیین و به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. در بخش کمی نیز از میان کلیه کارکنان شرکت­های فعال در مراکز رشد در دانشگاه­های استان مازندران به تعداد ۶۸۱ نفر بر اساس فرمول کوکران تعداد ۲۴۶ نفر انتخاب شدند. جهت جمع آوری داده­ها در بخش کیفی از مصاحبه نیمه ساختاریافته و  در بخش کمی از پرسش­نامه محقق ساخته انکوباتورهای دانشگاهی و توسعه پژوهش­های دانشگاهی با رویکرد کارآفرینی شهرابی (۱۳۹۸) استفاده شد.
یافته ­ها: نتایج نشان داد که روابط بین تاثیر نقش انکوباتورهای دانشگاهی بر توسعه پژوهش‌های دانشگاهی با رویکرد کارآفرینی در دانشگاه‌های استان مازندران تأیید شد و بین کلیه متغیرها همبستگی معنی­داری وجود دارد.
نتیجه ­گیری: به طور کلی می‌توان بیان داشت که مجموعه مدیریت دانشگاه باید به مراکز رشد دانشگاهی توجه ویژه داشته باشد تا این مراکز با توجه به امکانات ویژه علمی و نزدیکی به مراکز صنعتی و تجاری به عنوان یک نهاد حمایتی و تسهیل کننده به شرکت‌های نوپا و رشد بنگاه‌های کوچک و متوسط دانش بنیان را تسهیل و تسریع کنند.

محمدحسین مرادی گردشی، رضا یوسفی سعید آبادی، مریم تقوایی یزدی،
جلد ۳۱، شماره ۱ - ( ۱-۱۴۰۳ )
چکیده

زمینه و هدف: در محیط­های آموزشی کشور ما هنوز واژه رهبری مراقبتی و نیاز به اجرای آن برای مدیران ناآشناست؛ لذا هدف از انجام این تحقیق شناسایی رتبه­بندی ابعاد رهبری مراقبتی مدیران مدارس استان مازندران بود.
روش کار: جامعه آماری پژوهش در بخش کیفی شامل، خبرگان منتخب سازمان آموزش­وپرورش استان مازندران بودند. حجم نمونه در بخش کیفی با درنظرگرفتن قانون اشباع به تعداد ۱۷ نفر تعیین شد. و در بخش کمی جامعه آماری شامل مدیران و معاونین ادارات آموزش­وپرورش و مدیران دبیرستان­های استان مازندران در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ که دارای حکم رسمی بوده و تعداد آن­ها ۱۴۱۲ نفر بود. حجم نمونه به روش خوشه­ای و طبقه­ای براساس سمت، با استفاده از جدول کرجسی مورگان به تعداد ۳۰۶ نفرتعیین شد، روش جمع­آوری اطلاعات به ­روش کتابخانه­ای، و ابزار اندازه­گیری در بخش کیفی مصاحبه نیمه ساختاریافته و در بخش کمی شامل پرسشنامه محقق ساخته، که سؤالات آن برگرفته از داده­های حاصل از مصاحبه بود. روایی پرسشنامه مورد تایید قرار گرفت. هم­چنین ضریب پایایی با استفاده از آزمون آلفای کرونباخ برای تمامی ابعاد و مولفه­های پرسشنامه به صورت استاندارد بود. تجزیه­وتحلیل داده­ها در بخش کیفی از تکنیک دلفی و در بخش کمی از آزمون رتبه بندی فریدمن استفاده شد.
یافته ­ها: نتایج نشان داد از نظر رتبه بندی ابعاد رهبری مراقبتی مدیران مدارس استان مازندران به ترتیب شامل ۱) اهداف ۲) ویژگی­ها ۳) شیوه­های اجرا می­باشد.
نتیجه‌گیری: نتایج این پژوهش نشان می‌دهد که رهبری مراقبتی مدیران مدارس بر پایه سه بعد اساسی اهداف، ویژگی‌ها و شیوه‌های اجرا شکل می‌گیرد و این ابعاد با ترتیبی مشخص، نقش مهمی در تحقق این نوع رهبری دارند. در این میان، اهداف به‌عنوان بنیادی‌ترین رکن، تعیین‌کننده مسیر کلی فعالیت‌های مدیران است و بر ایجاد محیطی امن و حمایتگر که سلامت روانی و اجتماعی دانش‌آموزان و معلمان را تقویت کند، تمرکز دارد.
 

صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله علوم پزشکی رازی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC-SA 4.0| Razi Journal of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb