جستجو در مقالات منتشر شده


۴ نتیجه برای پیمانی زاد

مژگان رنگیان، حسین پیمانی زاد، محمدرضا اسماعیل زاده،
جلد ۲۸، شماره ۷ - ( ۷-۱۴۰۰ )
چکیده

زمینه و هدف: اشتغال بر جنبه‌های مختلفی از جمله مسائل فردی و روانی افراد تاثیرات اساسی می‌گذارد. هدف از انجام تحقیق حاضر بررسی آثار روانشناختی اشتغال دانش آموختگان رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی بود.
روش­ کار: برای انجام تحقیق کاربردی و پیمایشی حاضر که به صورت میدانی انجام شد از بین فارغ التحصیلان رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی از واحدهای جامع دانشگاه آزاد اسلامی ایران از سال ۱۳۹۰ تا سال ۱۳۹۹ (به طور تقریبی تعداد ۴۱۴۰ نفر) به روش نمونه‌گیری خوشه­ای طبقه­ای بر اساس فرمول کوکران تعداد ۳۵۲ فارغ التحصیل به عنوان نمونه نهایی انتخاب شدند. سپس پرسشنامه محقق ساخته شامل ۱۸ سوال و  پنج مولفه سلامت روان (۴ سوال)، تمرکز ذهنی (۳ سوال)، آسایش روانی (۴ سوال)، تعاملات بین فردی (۴ سوال)، امید به زندگی (۳ سوال) بین افراد نمونه توزیع و جمع­آوری شد. نهایتاٌ برای تجزیه و تحلیل داده­ها از روش معادلات ساختاری با استفاده از نرم افزارهای SPSS و PLS استفاده شد.
یافته‌ها: نتایج نشان داد اشتغال آثار روانشناختی شامل سلامت روان، تمرکز ذهنی، تعاملات بین فردی و امید به زندگی بر افراد دارد. همچنین مشخص شد مدل تحقیق از برازش مناسبی برخوردار است.
نتیجه‌­گیری: با توجه به نتایج تحقیق پیشنهاد می­شود با ایجاد بستری در جهت شکل­گیری کسب و کارهای ورزشی زمینه جهت بهبود اشتغال دانش آموختگان رشته تربیت بدنی و در نتیجه بهبود وضعیت روانشناختی آنها اقدام نمود و با ارزیابی ذهنی دانش‌آموختگان به شناخت در خصوص وضعیت روانشناختی این افراد اقدام نمود.
 
حسین پیمانی زاد، مژگان نادرزاده گوارشگی، حسن فهیم دوین، محمد کشتی دار،
جلد ۲۸، شماره ۱۱ - ( ۱۱-۱۴۰۰ )
چکیده

زمینه و هدف: توجه به آثار روان‌شناختی رفتارها و تصمیم­های فردی و گروهی به عنوان یک نگرانی باید همواره مورد توجه قرار گیرد. هدف از انجام تحقیق حاضر تحلیل آثار روان‌شناختی سند راهبردی توسعه ورزش سازمان تأمین اجتماعی بود.
روش کار: برای انجام تحقیق پیمایشی حاضر از بین کارکنان سازمان تأمین اجتماعی کشور به روش نمونه­گیری خوشه‌ای، ابتدا واحدهای سازمان تأمین اجتماعی کشور در مرکز هر استان به تعداد ۳۱ واحد استخراج به طور تصادفی ساده از نواحی شمالی، شرقی، غریی، جنوبی و مرکزی ۶ خوشه انتخاب شدند. واحدهای سازمان تأمین اجتماعی مشهد، رشت، زاهدان، تهران، سنندج و اصفهان مجموعه خوشه‌های انتخابی بودند. سپس در طول مدت ۲ ماه پرسشنامه محقق ساخته دارای ۲۸ سوال که بر اساس طیف ۵ درجه­ای لیکرت نمره­گذاری شده بود به صورت الکترونیکی توزیع شد که در نهایت ۵۹ پرسشنامه سالم برگشت داده شد. نهایتاً به منظور تجزیه و تحلیل داده­ها  از روش آماری تی تک نمونه‌ای استفاده شد.
یافته‌ها: نتایج نشان داد تمام متغیرهای روان‌شناختی به واسطه سند راهبردی توسعه ورزش سازمان تأمین اجتماعی تأثیر معناداری خواهند داشت. به عبارتی مطابق با نظر نمونه­های تحقیق می‌توان انتظار داشت که سند راهبردی توسعه ورزش سازمان تأمین اجتماعی دارای آثار روان‌شناختی شامل انگیزش ورزشی، جهت‌گیری ورزشی، فرهنگ مشارکت ورزشی، کمال‌گرایی، سازگاری اجتماعی، هویت ورزشی و رفتار شهروندی باشد.
نتیجه­‌گیری: نتایج نشان‌دهنده تأثیر متغیرهای روان‌شناختی در تحلیل سند راهبردی توسعه ورزش می­باشد بنابراین توجه به این متغیرها توصیه می­شود.
رضا اسماعیلی زبن آباد، حسن فهیم دوین، محمدرضا اسماعیل زاده قندهاری، حسین پیمانی زاد،
جلد ۲۹، شماره ۱۱ - ( ۱۱-۱۴۰۱ )
چکیده

زمینه و هدف: توجه به شادابی و نشاط مراجعه کنندگان به مدارس ورزشی امری مهم می‌باشد؛ از این­رو، در این پژوهش سعی می­شود تا تأثیر عوامل مؤثر بر شادابی و نشاط با تکیه به تنوع بخشی خدمات مدارس فوتبال بررسی گردد.
روش کار: رویکرد پژوهش حاضر ترکیبی (کمی و کیفی) است. جامعه آماری بخش کیفی، شامل ۱۷ نفر از صاحب­نظران مدیریت ورزشی و مدیران تربیت بدنی و مربیان لیگ­های فوتبال کشور و جامعه آماری بخش کمی شامل کلیه مراجعان به مدارس فوتبال شهر مشهد، که تعداد آن­ها حدود ۳۰۰۰ نفر بود. تعداد نمونه آماری بخش کیفی تعداد ۱۷ خبره و در بخش کمی تعداد ۳۰۶ بود. ابزار اندازه­گیری در بخش کیفی مصاحبه نیمه ساختاریافته و در بخش کمی شامل پرسشنامه محقق ساخته بود. به منظور تجزیه و تحلیل داده­ها از نرم افزار لیزرل استفاده گردید.
یافته­ها: نتایج نشان داد که تعداد ۳۴ کدباز و ۵ کد محوری (وجود استانداردهای پایه، امکانات فیزیکی ایمن، کیفیت خدمات، داشتن برنامه مدون و مربیان با تجربه و داشتن برنامه استعدادیابی) از عوامل مؤثر بر شادابی و نشاط با تکیه به تنوع بخشی خدمات مدارس فوتبال می‌باشد.
نتیجه‌گیری: به طور کلی می­توان بیان داشت که از طریق تنوع بخشی در خدمات مدارس فوتبال می‌توان به سطح بالاتری از شادابی و نشاط در مراجعه کنندگان به مدارس فوتبال ایجاد کرد که این امر می‌تواند به خوشنامی یک مدرسه فوتبال و کسب درآمد و افزایش سطح سلامت افراد در جامعه کمک کند.

امین بشارت فر، حسن فهیم دوین، حسین پیمانی زاد، مجتبی احمدی،
جلد ۳۰، شماره ۷ - ( ۷-۱۴۰۲ )
چکیده

زمینه و هدف: شناسایی شاخص­های مدیریت ورزش معلولین کشور قدم اول برای تغییر سبک زندگی این قشر از مردم جامعه  و حضور آن ها در جامعه به خصوص در اماکن ورزشی است؛ بنابراین هدف تحقیق حاضر شناسایی عوامل موثر بر توسعه فعالیت­های تندرستی و ورزشی معلولین کشور بود.
روش کار: این تحقیق از نظر روش تحلیل اکتشافی و از نوع کیفی بود. جامعه آماری شامل اساتید و خبرگان مدیریت ورزش معلولین و اماکن ورزشی و مسئولین فدراسیون و هیات­های استانی جانبازان و معلولین کشور بودند. روش نمونه­گیری مورد استفاده برای تکمیل پرسش نامه کیو به صورت هدفمند بود که ۳۱ پرسش نامه به صورت صحیح بازگردانده شد. در این پژوهش داده‏های حاصل از مرتب‏سازی عبارات کیو در نرم‌افزار SPSS نسخه ۲۲ وارد و از طریق چرخش واریمکس، آزمون رتبه بندی فریدمن و مدل سازی معادلات ساختاری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته­ها: یافته­ها نشان داد در مجموع ۱۱ الگوی ذهنی در مورد شاخص­های مدیریت اثربخش در ورزش معلولین کشور شناسایی شد که این ۱۱ عامل در مجموع ۹۰ درصد از واریانس‏ها را تبیین کرده و پوشش می‏دهند که الگوهای ذهنی به ترتیب شامل مدیریت گرایان، طرفداران برنامه­ریزی، اقتصادگرایان، رسانه­گرایان، عوامل شخصی، تأثیر خانواده و دوستان، سخت افزارگرایان، عوامل شهری و دسترسی، قانونگرایان، عوامل اجتماعی- فرهنگی و نرم افزارگرایان بود.
نتیجه‌گیری: به طور کلی می­توان نتیجه گرفت که با شناخت عوامل مؤثر در مشارکت افراد معلول به فعالیت بدنی، می­توان راه را برای حفظ و توسعه سلامتی آن ها افزایش داد. لذا، توجه به مقوله‌های به دست آمده امری مهم در راستای ورزش معلولین می‌باشد.


صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله علوم پزشکی رازی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC-SA 4.0| Razi Journal of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb