جستجو در مقالات منتشر شده


۳ نتیجه برای محمدی میرعزیزی

نوذر محمدی میرعزیزی، اسداله مهرآرا، مهرداد متانی،
جلد ۲۷، شماره ۹ - ( ۹-۱۳۹۹ )
چکیده

زمینه و هدف: سیاست سلامت به عنوان یکی از اصلی‌ترین ابعاد سیاست اجتماعی عنوان شده است. لذا هدف پژوهش طراحی توسعه الگوی کیفی سیاست‌گذاری در بخش درمان سازمان تأمین اجتماعی می‌باشد.
روش کار: روش تحقیق از نظر راهبرد کیفی متوالی و اکتشافی است که از روش نظریه‌سازی داده بنیاد با رویکرد اشتراوس و کوربین، با کدگذاری‌های باز، محوری و انتخابی مصاحبه‌های نیمه‌ساختار یافته با جامعه‌ی آماری: اساتید دانشگاهی متخصص مدیریت دولتی و مدیران ارشد سازمان تأمین اجتماعی بود. با نمونه‌‌گیری آماری تصادفی و نظری تا رسیدن به اشباع نظری ۲۰ نفر بودند که طی ۵ دور مصاحبه‌ی دلفی، اجماع نظری حاصل و کدگذاری‌ها با نرم‌افزار آماری مکس‌کیودآ تجزیه و تحلیل شد. ابزار پژوهش برگه‌های کدگذاری طبق دستورالعمل محقق‌ساخته بودند که روایی آن توسط اعضای گروه دلفی تأیید و پایایی آن با معیار پی اسکات (ضریب توافق بین کدگذاران) ۹۶/۰ محاسبه شد.
یافته‌ها: نتایج در قالب ۴۵ مقوله و ۲۶۸ کد مفهومی در دل ابعاد ۶ گانه مدل پارادایمی به صورت موجبات علّی (۵ مقوله)، پدیده اصلی و محوری (۶ مقوله)، راهبردها (۵ مقوله) در ۳ سطح فردی، میانی و کلان، شرایط زمینه‌ای (۷ مقوله)، ‌شرایط مداخله‌گر (۶ مقوله) و پیامدها نیز (۵ مقوله) در ۳ سطح فردی، میانی و کلان جای گرفتند.
نتیجه‌گیری: بر اساس نتایج پژوهش کیفی مبتنی بر قالب ریخته‌گری اشتراس و کوربین (۲۰۰۸)، پیشایندها و برآیندهایی توسعه‌ی الگوی سیاست‌گذاری در بخش درمان سازمان تأمین اجتماعی می‌تواند مفید و کاربردی باشند.
محمدرضا محمدی میرعزیزی، نقی کمالی، رسول داودی،
جلد ۲۷، شماره ۱۲ - ( ۱۲-۱۳۹۹ )
چکیده

زمینه و هدف: دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی از جمله دانشگاه فرهنگیان زمانی می‌توانند در انجام مدیریت کیفیت فراگیر موفق شوند که ابتدا نسبت به شناسایی مؤلفه‌های شرایط مطلوب استقرار مدیریت کیفیت فراگیر اقدام نماید که در این زمینه پژوهشی یافت نشد؛ لذا پژوهش حاضر با هدف بررسی عوامل علّی و مؤثر بر استقرار مدیریت کیفیت فراگیر در دانشگاه‌ها که به صورت مطالعه موردی در دانشگاه فرهنگیان در سال ۹۹-۱۳۹۸ انجام گردید.
روش کار: روش ﭘﮋوﻫﺶﻛﻴﻔﻲ مبتنی بر رویکرد ﻧﻈﺮﻳﺔ داده ﺑﻨﻴﺎد بوده است. در اﻳﻦ پژوهش جامعه آماری شامل صاحب‌نظران و اساتید حوزه مدیریت کیفیت فراگیر در دانشگاه فرهنگیان کشور بودند که از طریق روش نمونه‌گیری هدفمند تعداد ۱۴ نفر به عنوان نمونه انتخاب شدند. داده‌ها از طریق مصاحبه نیمه ساختاریافته گردآوری شد. جهت تجزیه و تحلیل مصاحبه‌ها از روش تحلیل محتوا استفاده گردید.
یافته­ ها: یافته‌های پژوهش حاکی از آن است که مهم­ترین عوامل علّی و مؤثر حاکم بر سازمان، رضایت مشتری، رشد حرفه­ای معلمان، نوآوری در سازمان، اعتماد و مشارکت سازمانی جهت استقرار مدیریت کیفیت فراگیر در دانشگاه فرهنگیان می‌باشند.
نتیجه‌گیری: با توجه به نتایج حاصل از پژوهش در بخش شرایط علّی، رضایت‌مندی مشتری از طریق الزام مسئولیت پذیری و پاسخگویی، الزام اخلاقی، الزام رقابتی در راستای رضایت مشتری و الزام حرفه‌ای در ارتباط با رضایت مشتری و رشد حرفه ای معلمان از طریق کاهش فرسودگی شغلی معلمان و رشد حرفه‌ای، ارتقای حرفه‌ای، روابط و تعاملات صمیمانه در بین معلمان و نوآوری در سازمان از طریق نو بودن ساختار دانشگاه فرهنگیان، شیوه‌های نوین مدیریت، ارتقای یادگیری گروهی، آیندهنگری و بهبود مداوم و کاهش هزینه‌های توسعه و زمان و اعتماد و مشارکت سازمانی از طریق روابط صمیمانه بین دانشجو- معلمان با یکدیگر، اعتماد و مشارکت سازمانی، تشریک مساعی و مدیریت منعطف به دست می‌آید.
 
محمدرضا محمدی میرعزیزی، رضا یارویسی،
جلد ۳۰، شماره ۵ - ( ۵-۱۴۰۲ )
چکیده

زمینه و هدف: یکی از چالش­های مهم اساتید در کلاس­های درس متمرکز کردن توجه دانشجویان بر موضوعات درسی و کمک کردن به یادگیری آن­ها است. لذا هدف این پژوهش بررسی تاثیر آموزش مدیریت کلاس اساتید بر خوش بینی تحصیلی و سرزندگی تحصیلی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه بود.
روش کار: پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی و از نظر روش از نوع تحقیق­های توصیفی از نوع همبستگی می­باشد که با هدف بررسی تاثیر آموزش مدیریت کلاس بر خوش بینی تحصیلی و سرزندگی تحصیلی دانشجویان ورودی ۱۴۰۱ پردیس­های دانشگاه فرهنگیان استان کرمانشاه صورت گرفته است. در این پژوهش برای سنجش خوش بینی تحصیلی از پرسشنامه خوش بینی تحصیلی بیرد و همکاران (۲۰۱۰) و برای سرزندگی تحصیلی از پرسشنامه سرزندگی تحصیلی با ۹ گویه با الگوگیری از مقیاس سرزندگی تحصیلی مارتین و مارش-۲۰۰۶ که چهار گویه داشت و بری مدیریت کلاس از پرسشنامه شیوه مدیریت کلاس براساس چارچوب نظری ولفگانگ و گلیکمن و با الگوگیری از پرسشنامه باورهای معلمان در خصوص کنترل کلاس (ABCC) مارتین و همکاران (۱۹۹۸) استفاده شد. برای تحلیل کلیه داده‌های آماری از نرم‌افزار SPSS-۲۲ استفاده شد.
یافته‌ها: چون مقدار سطح معناداری متغیرهای خوش بینی تحصیلی و سرزندگی تحصیلی از مقدار خطای پیش‌بینی شده کوچکتر می­باشد، بنابراین رابطه بین متغیرها از لحاظ آماری معنادار است و از آنجاییکه ضریب همبستگی محاسبه شده برابر با ۴۲۱/۰ می­باشد، بنابراین فرضیه صفر رد و فرضیه تحقیق تأیید می­شود. لذا با سطح اطمینان ۹۵ درصد می­توان نتیجه گرفت که بین خوش بینی تحصیلی و سرزندگی تحصیلی دانشجویان رابطه مستقیم و معنادار وجود دارد؛ یعنی با افزایش خوش بینی تحصیلی، سرزندگی تحصیلی دانشجویان افزایش می­یابد. با توجه به مقدار تحلیل واریانس بدست آمده مسیرهای پیش بینی سرزندگی تحصیلی توسط مؤلفه های مدیریت کلاس اساتید در سطح ۰۱/۰ معنادار می باشد.
نتیجه‌گیری: اگر قرار باشد فرآیند یادگیری در دانشجویان به خوبی طی شود، باید به عوامل مختلفی توجه کرد. جدا از عوامل درونی و فردی که نقش پر رنگی در یادگیری دارند، عوامل بیرونی نیز بر فرآیند یادگیری تاثیر مستقیم دارد. با توجه به نتایج به دست امده آموزش مدیریت کلاس اساتید بر خوش بینی تحصیلی و سرزندگی تحصیلی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه تاثیر گذار است.
 

صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله علوم پزشکی رازی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC-SA 4.0| Razi Journal of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb