جستجو در مقالات منتشر شده


۲ نتیجه برای خانه گیر

اقای منصور خانه گیر، خانم مریم براتعلی، خانم زهره سعادتمندی،
جلد ۰، شماره ۰ - ( ۱-۱۴۰۳ )
چکیده

طراحی آموزشی به عنوان یکی از شاخه های رشته آموزشی، در زمینه های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد و طراحان آموزشی در حیطه های متنوعی به فعالیت می پردازند موضوع پژوهش طراحی  بصیرت افزایی اعتیاد  بر آماده سازی یادگیرنده  و رهبری و اجرای فعالیت  نسبت به اعتیاد  اثربخش برای  نوجوانان و جوانان شهر کرمان
بود جامعه آماری در بخش اعتباریابی درونی شامل ۲۰ نفر از متخصصان تکنولوژی آموزشی و پیشگیری از اعتیاد بود و در بخش اعتبار یابی بیرونی ۴۰ نفر از دانش آموزان پایه هشتم اول متوسطه که سال تحصیلی ۴۰۰-۱۳۹۹ را به پایان رسانده بودند به صورت تصادفی انتخاب شدندبه منظور بررسی اعتبار درونی و بیرونی الگوی مفهومی و روندی از پرسشنامه و آزمون محقق ساخته استفاده شد که روایی آن ها از طریق بررسی متخصصان و پایایی آن ها با استفاده از آلفای کرونباخ به ترتیب ۷۶/۰ و ۸۲/۰ به دست آمد.  بعد از ارائه برنامه آموزشی در گروه آزمایش و عدم ارائه آن در گروه کنترل، نتایج به دست آمده در پس آزمون نشان داد که گروه آزمایش تحت تاثیر مثبت الگوی روندی واقع شدند.بحث و تاکید اصلی در آموزش های بصیرت افزایی اعتیاد مبتنی بر پیامدهای عصب شناسی و مغزی  فعالیت دانش آموزان و درگیری سازی حداکثری آنان با برنامه های آموزشی می باشد به گونه ای که هم محتوا و هم روش های آموزشی و ارزشیابی مورد استفاده منجر به شکل گیری مهارت های مورد نیاز به منظور کسب توانایی های لازم در برابر خطرات مواد مخدر و اعتیاد، در دانش آموزان گردد.
 
منصور خانه گیر، مریم براتعلی، زهره سعادتمند،
جلد ۳۰، شماره ۷ - ( ۷-۱۴۰۲ )
چکیده

زمینه و هدف: طراحی آموزشی به عنوان یکی از شاخه‌های رشته آموزشی، در زمینه‌های مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد و طراحان آموزشی در حیطه‌های متنوعی به فعالیت می‌پردازند. موضوع پژوهش حاضر طراحی دوره آموزشی بصیرت افزایی اعتیاد مبتنی بر پیامدهای عصب شناسی و مغزی برای نوجوانان و جوانان شهر کرمان بود.
روش کار: جامعه آماری در بخش اعتباریابی درونی شامل ۲۰ نفر از متخصصان تکنولوژی آموزشی و پیشگیری از اعتیاد بود و در بخش اعتباریابی بیرونی ۴۰ نفر از دانش آموزان پایه هشتم اول متوسطه که سال تحصیلی ۴۰۰-۱۳۹۹ را به پایان رسانده بودند، به صورت تصادفی انتخاب شدند. به منظور بررسی اعتبار درونی و بیرونی الگوی مفهومی و روندی از پرسش نامه و آزمون محقق ساخته استفاده شد که روایی آن‌ها از طریق بررسی متخصصان و پایایی آن‌ها با استفاده از آلفای کرونباخ به ترتیب ۷۶/۰ و ۸۲/۰ به دست آمد.
یافته‌ها: نتایج نشان داد آموزش ارائه شده بر اساس الگوی روندی توانسته است بر نمره کل آزمودنی‌ها تاثیر معنی‌دار داشته باشد. در پاسخ به این سوال میانگین نمره دانش آموزان در گروه‌های کنترل و آزمایش در زمان پیش آزمون (گروه کنترل ۸۵/۳۹ و گروه آزمایش ۲۵/۳۷) تفاوت معنی‌داری ندارد، اما در زمان پس آزمون بین میانگین‌های مذکور (گروه کنترل ۶/۴۰ و گروه آزمایش ۱۹/۷۰) تفاوت معنی‌داری به وجود آمده است. به عبارت دیگر بعد از ارائه برنامه آموزشی در گروه آزمایش و عدم ارائه آن در گروه کنترل، نتایج به دست آمده در پس آزمون نشان داد که گروه آزمایش تحت تاثیر مثبت الگوی روندی واقع شدند.
نتیجه‌گیری: تاکید اصلی در آموزش‌های بصیرت افزایی اعتیاد مبتنی بر پیامدهای عصب شناسی و مغزی،  فعالیت دانش آموزان و درگیری سازی حداکثری آنان با برنامه‌های آموزشی می‌باشد؛ به گونه‌ای که هم محتوا و هم روش‌های آموزشی و ارزشیابی مورد استفاده منجر به شکل‌گیری مهارت‌های مورد نیاز به منظور کسب توانایی‌های لازم در برابر خطرات مواد مخدر و اعتیاد، در دانش آموزان گردد.


صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله علوم پزشکی رازی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC-SA 4.0| Razi Journal of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb