XML English Abstract Print


دانشگاه علوم پزشکی ایران
چکیده:   (43 مشاهده)
اسیدهای چرب لینولئیک کونژوگه(CLAs) از ایزومرهای فضایی و موقعیتی اکتادکادی انوآت (18:2) میباشند، آنهادرغذاهای تهیه شده از نشخوارکنندگان(گوشت گوسفند ، گاو و لبنیات تولید شده از آنها) یافت میگردند. وقتی که مخلوطی از ایزومرهای این اسید چرب به حیواناتی که با مواد شیمیایی به سرطان های مختلف مانند پستان ، روده و پوست دچار شده اند،داده میشود سرطان زایی کاهش مییابد، مکانیسمهای مهار سلولهای سرطان بوسیله آنها هنوز دقیقا" مشخص نیست ولی احتمالآ کاهش تکثیر سلولی، القاء مرگ برنامه ریزی شده سلولی وتغییر در ترکیب اجزاء چرخه سلولی میباشد، بعلاوهCLAs  شاخص های ایمنی و همچنین تشکیل ایکوزانوئید ها نیز متابولیسم چربیها و بیان ژن  را تعدیل میکند . CLAs خواص خود را بوسیله یک یا چند تا از این روشها اعمال میکند، این مقاله پیشرفت های اخیر در کشف مکانیسمهای مهم ضد سرطانی CLAs را بیان میکند.
 
     
نوع مطالعه: مروري | موضوع مقاله: علوم تغذیه

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA code

ارسال پیام به نویسنده مسئول


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله علوم پزشکی رازی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2018 All Rights Reserved | Razi Journal of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb