جلد 23، شماره 145 - ( 4-1395 )                   جلد 23 شماره 145 صفحات 78-62 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Sedaghati B, H. Evans C. Gene therapy approaches to regenerating the musculoskeletal system. RJMS 2016; 23 (145) :62-78
URL: http://rjms.iums.ac.ir/article-1-3736-fa.html
صداقتی بی تا، اچ اوانس کریستفر، هوارتز جانی. روش های ژن درمانی برای ترمیم و نوسازی دستگاه عضلانی اسکلتی. مجله علوم پزشکی رازی. 1395; 23 (145) :62-78

URL: http://rjms.iums.ac.ir/article-1-3736-fa.html


دانشگاه لایپزیگ آلمان ، bita.sedaghati@uni-leipzig.de
چکیده:   (5833 مشاهده)

  چکیده: آسیب های دستگاه اسکلتی- ماهیچه ای شایع و ناتوان کننده بوده، به علاوه درمان آنها بسیار هزینه بر می باشد. در بسیاری از موارد، بهبود ناکامل منجر درد مزمن می شود. انتقال ژنی توسط فعال کردن بیان موضعی، پایدار و تنظیم شده ژن از جمله: ماکروفاژها، فاکتورهای رشد و عوامل ضد التهابی می تواند باعث بهبود فرایند ترمیم و بازسازی محل های آسیب دیده شود. پروتئین های آندوژن تولید شده در نتیجه انتقال ژنی، مولکول های نوپایی هستند که تحت اصلاحات پس از ترجمه قرار گرفته اند. علاوه بر این، انتقال ژنی مزایای خاصی برای تحویل محصولات پروتئینی در درون سلول ودرمحل ایفای نقششان، مانند عوامل رونویسی، RNA های بدون کد و پروتئین هایی که نیاز به ورود به درون سلول (مثلا داخل غشاء) دارند را ارائه می دهد. ترانس ژن ها می تواند توسط وکتورویروسی و یا غیر ویروسی در داخل بدن (in vivo) و یا با تحویل در شرایط ازمایشگاهی (ex vivo)و با استفاده از پروتکل های سلول های مولد و یا سلول های تمایزیافته تحویل داده شوند. اولین انتقال ژنی در مطالعات بالینی برای آرتروز و ترمیم غضروف ها در حال حاضر تکمیل شده است. پروتکل های مختلف درمان استخوان ها در مرحله پیشرفته مطالعه شامل مطالعات آزمایشگاهی با حیوانات بزرگ هستند که می تواند(در آینده) به آزمایش های انسانی منجر شوند. کاربردهای دیگر آن،در ترمیم و نوسازی عضله اسکلتی، دیسک مهرهای، مینیسک، رباط و تاندون هنوز در مرحله مطالعات پیش بالینی می باشد. علاوه بر ملاحظات علمی، پزشکی و ایمنی، ترجمه بالینی توسط مسائل اجتماعی، مالی وآمادی نیز تحت بررسی می باشد.

متن کامل [PDF 1101 kb]   (3344 دریافت)    
نوع مطالعه: مروري | موضوع مقاله: ارتوپدی

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله علوم پزشکی رازی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Razi Journal of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb