جلد 21، شماره 125 - ( 8-1393 )                   جلد 21 شماره 125 صفحات 94-103 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Arablou T, Aryaeian N. The effect of ginger on glycemia and lipid profile: a brief review. RJMS. 2014; 21 (125) :94-103
URL: http://rjms.iums.ac.ir/article-1-3419-fa.html
عربلو طاهره، آریائیان ناهید. تاثیر زنجبیل بر الگوی قند و چربی های خون: مقاله مروری. مجله علوم پزشکی رازی. 1393; 21 (125) :94-103

URL: http://rjms.iums.ac.ir/article-1-3419-fa.html


استاديار و متخصص علوم تغذيه، گروه تغذيه، دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران
چکیده:   (2345 مشاهده)

 زنجبیل (Zingiber officinale roscoe) گیاهی است که امروزه به فراوانی در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. در گذشته، این گیاه بخش مهمی از طب چینی، طب سنتی هندی و طب یونانی بوده است و از آن در درمان بیماری های مختلفی مانند زکام، روماتیسم، بیماری های عصبی، التهاب لثه، دندان درد، آسم، سکته، یبوست و دیابت استفاده می شده است. تاکنون چندین مطالعه حیوانی و انسانی درباره تاثیر مصرف زنجبیل بر الگوی قند و چربی های خون صورت گرفته است. اطلاعات این مقاله بر اساس نتایج یافته های ما از جستجو در پایگاه های اطلاعاتی Pubmed و Elsevier به دست آمده است. با توجه به یافته های بیشتر مطالعات انجام شده در این زمینه، به نظر می رسد مصرف زنجبیل  احتمالا" می تواند سبب کاهش قند خون، انسولین سرم، افزایش حساسیت به انسولین و بهبود الگوی چربی های خون به ویژه در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 شود. در این مقاله مروری به بررسی مطالعات انجام گرفته در این زمینه و مکانیسم های احتمالی تاثیر زنجبیل بر الگوی قند و چربی های خون پرداخته شده است.

 

واژه‌های کلیدی: زنجبیل، قند خون، چربی های خون
متن کامل [PDF 2404 kb]   (1962 دریافت)    
نوع مطالعه: مروري | موضوع مقاله: علوم تغذیه

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله علوم پزشکی رازی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2015 All Rights Reserved | Razi Journal of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb