جلد 20، شماره 107 - ( 2-1392 )                   جلد 20 شماره 107 صفحات 77-73 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Pourfakhran M, Mostafapour E, Hosseini E, Mostafapour A, Javad Mousavi S A, Pourfakhran M H. Case Report: Sending blood glucose level of a diabetic patient to physician by Global system for Mobile Communications in diabetic patients. RJMS 2013; 20 (107) :73-77
URL: http://rjms.iums.ac.ir/article-1-2553-fa.html
پورفخاران محمد، مصطفی پور الیاس، حسینی احسان، مصطفی پور ابوالفضل، جواد موسوی سید آرش، پورفخاران محمد حسن. گزارش یک مورد اطلاع خودکار قند خون بیمار دیابتی به پزشک با استفاده از سیستم Global system for Mobile Communications. مجله علوم پزشکی رازی. 1392; 20 (107) :73-77

URL: http://rjms.iums.ac.ir/article-1-2553-fa.html


مؤسسه‌ی تحقیقاتی گنجینه‌ی سلامت، تهران
چکیده:   (7058 مشاهده)

  زمینه و هدف : دیابت یک بیماری شایع متابولیک می باشد که برای کنترل عوارض آن باید قند این بیماران کنترل شود. لذا، بیماران اقدام به اندازه گیری قند خون در منزل کرده و اطلاعات را در مراجعه بعدی به اطلاع پزشک می رسانند تا نسبت به ادامه ی درمان تصمیم گیری نماید. مشکلی که در این زمینه وجود دارد عدم دسترسی بیمار به پزشک می باشد که می تواند بسیار خطرناک باشد. لذا بر آن شدیم تا با اختراع یک دستگاه که بتواند به طور خودکار قند بیمار را به پزشک وی اطلاع دهد، اقدام به رفع این مشکل بنماییم.

  روش کار : آقای58ساله مورد دیابت از 14سال قبل که تحت درمان با انسولین بوده ولی قند خون وی چندین نوبت افزایش داشته و منجر به بستری بیمار نیز شده بود. پس از توضیحات لازم دستگاه طراحی شده به مدت یک هفته تحویل بیمار گردید و طی هفته بیمار 30 بار از دستگاه استفاده نمود که همه ی موارد توسط سرویس پیام کوتاه برای 5 نفر از اعضای تیم پژوهش ارسال گردید. دستگاه شامل یک مدار چاپی ( Printed circuit board ) است که قطعات مختلف از جمله برد موبایل، دستگاه تست قند و میکروکنترولر بر روی آن سوار می شود. قند خون به محض اندازه گیری بر روی صفحه ی LCD بر نمایش توسط سیستم GSM (Global System for Mobile communication) برای شماره های مورد نظر ارسال می شود.

  یافته‌ها : با استفاده از این دستگاه می توان از عوارض خطرناک و ناخواسته افزایش قند خون بیماران دیابتی و همچنین بستری های متعدد بیمار جهت کنترل قند جلوگیری کرد.

متن کامل [PDF 311 kb]   (4318 دریافت)    
نوع مطالعه: موردنگاري | موضوع مقاله: جراحی عمومی

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله علوم پزشکی رازی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Razi Journal of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb