@ARTICLE{Ahmadihekmatikar, author = {Ahmadihekmatikar, Amirhossein and entesarii, Arsham and }, title = {The effect of white tea on fat metabolism: A brief overview of the available evidence}, volume = {27}, number = {5}, abstract ={در بین جمعیت چاق استفاده از مکمل‌هایی که بتوانند اکسیداسیون چربی را افزایش دهند، بسیار رایج است. شواهد اخیر حاکی از آن است که چای سبز از محبوبت خاصی در اکسیداسیون چربی برخوردار است. ساختار این چای را موادی تشکیل می‌دهند که در لیپولیز بافت چربی تاثیر‌گذار هستند. در این بین، چای سفید به تازگی توانست نظر برخی از محققان را به خود جلب کند. ساختار چای سفید مانند چای سبز است با این تفاوت که در ساختار این چای مقدار مواد تاثیر گذارش بر اکسیداسیون چربی که در چای سبز هم وجود داشت، کمی بیشتر است. نمی‌توان گفت چای سفید می‌تواند به تنهایی بر لیپولیز بافت چربی تاثیر بگذارد و حتما باید در کنار مداخله دیگر مانند (ورزش) قرار گیرد. با توجه به اینکه مقدار مواد تاثیر گذار لیپولیزی این چای از چای سبز بیشتر است؛ مطالعه تاثیر چای سفید بر متابولیسم چربی بحث برانگیز است. مطالعات اندکی در این باره انجام شده است و تنها تحقیق محدودی به تاثیر چای سفید بر اکسیداسیون چربی پرداخته شده است. در نهایت می‌توان گفت همین کمبود مطالعات است که انجام مطالعات بعدی را در معرض اهمیت قرار می‌دهد. این مطالعه، یافته‌های محدود قبلی را بررسی و در نهایت مسیر‌های پژوهشی آینده را نشان می‌دهد }, URL = {http://rjms.iums.ac.ir/article-1-6173-fa.html}, eprint = {http://rjms.iums.ac.ir/article-1-6173-fa.pdf}, journal = {Razi Journal of Medical Sciences}, doi = {}, year = {2020} }