Research code: 01
Ethics code: IR.IAU.SARI.REC.1401.149
Clinical trials code: 01
دانشیار، گروه مدیریت صنعتی، واحد سمنان، دانشگاه آزاد اسلامی، سمنان، ایران ، F.faezi@semnaniau.ac.ir
چکیده: (1104 مشاهده)
زمینه و هدف: شیوع COVID-19 یک اثر مخرب بر روی سیستم های بهداشتی جهانی با تأثیر موجدار بر همه جنبههای زندگی بشری داشته است؛ لذا هدف این مطالعه تدوین مدل کیفی بازاریابی رسانههای اجتماعی در خرید تجهیزات پزشکی در شرایط بیماری کرونا جهت ارتقا سلامت عمومی افراد جامعه بود.
روش کار: جامعه آماری این مطالعه کیفی شامل تمام صاحبنظران دانشگاهی و خبرگان حوزه بازاریابی بود که اغلب عضو هیئت علمی دانشگاههای کشور و نیز افراد مجرب در حیطه بازاریابی به ویژه بازاریابی محصولات و تجهیزات پزشکی بودند. حجم نمونهی آماری 25 نفر تا رسیدن به اشباع نظری از طریق مصاحبههای دلفی نیمهساختاریافته بود.
یافتهها: نتایج نشان داد که مقولهها در قالب 41 مقوله، 136 کد مفهومی و 256 گویه (سنجه) مشخص شد و در دل سازههای ۶ گانه الگوی پارادایمی به صورت شرایط علّی (8 مقوله، 49 گویه و 28 مفهوم)، پدیده اصلی و مرکزی: بازاریابی رسانههای اجتماعی در خرید تجهیزات پزشکی، (3 مقوله، 40 گویه و 13 مفهوم)، راهبردها (5 مقوله، 46 گویه و 19 مفهوم)، شرایط زمینهای (8 مقوله، 49 گویه و 32 مفهوم)، شرایط مداخلهگر یا میانجی (8 مقوله، 37 گویه و 29 مفهوم)، و پیامدها (4 مقوله، 35 گویه و 15 مفهوم) جای گرفتند.
نتیجهگیری: به طور کلی میتوان اینگونه بیان داشت که توجه به مدل کیفی مدل توسعهی بازاریابی رسانههای اجتماعی در خرید تجهیزات پزشکی در شرایط بحرانی ویروسی میتواند زمینهای مبنایی و ضرورتی تام و تمام برای پرداختن به حوزهی بازاریابی رسانههای اجتماعی در شرایط بحرانی ویروسی در بازار باشد.
نوع مطالعه:
پژوهشي |
موضوع مقاله:
روانشناسی بالینی