جلد 28، شماره 11 - ( 11-1400 )                   جلد 28 شماره 11 صفحات 82-74 | برگشت به فهرست نسخه ها

Research code: 950330106
Ethics code: 1
Clinical trials code: 1

XML English Abstract Print


دانشجوی دکتری، حقوق کیفری و جرم شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی، آمل، ایران ، Shabaniakbar643@gmail.com
چکیده:   (1290 مشاهده)
زمینه و هدف: امروزه جهان در مسیر جنگ و خونریزی قرار دارد و فعالیت‌های تروریسمی به عنوان یکی از نگرانی‌ها و دغدغه‌های بشری مشخص گردیده است. هدف از انجام پژوهش حاضر بررسی نقش سلامت روان بر گرایش به تروریسم بود.
روش­ کار: برای انجام تحقیق توصیفی و کاربردی حاضر که به صورت میدانی انجام شد. از بین خبرگان و اساتید آگاه به موضوع پژوهش به صورت انتخاب هدفمند تعداد 34 نفر به عنوان نمونه تحقیق انتخاب شدند. پس از کسب مجوزهای لازم پرسشنامه محقق ساخته دارای 14 سؤال و ابعاد سلامت روان (8 سؤال) و گرایش به تروریسم (6 سؤال) بین آن‌ها توزیع شد که در نهایت تعداد 24 پرسشنامه از روش معادلات ساختاری و نرم‌افزار  SPSSنسخه 20 و  PLSنسخه 3 مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.
یافته‌ها: نتایج نشان داد که سلامت روان بر گرایش به تروریسم تأثیر معناداری دارد همچنین مشخص شد که سلامت روان سبب کاهش میزان گرایش به تروریسم در میان افراد خواهد شد.
نتیجه­‌گیری: نتایج تایید کننده نقش روان و ویژگی­های روانی در گرایش به تروریسم می­باشد بنابراین توصیه می­شود هنگام مقابله با این معضل بزرگ به مسائل روانی توجه شود.
متن کامل [PDF 497 kb]   (378 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: روانشناسی بالینی

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.