جلد 25، شماره 1 - ( فروردین 1397 )
جلد 25 شماره 1 صفحات 19-11
|
برگشت به فهرست نسخه ها
20.1001.1.22287043.1397.25.1.7.0
بررسی آگاهی و عملکرد کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایران در زمینه روش طبخ مناسب برای کاهش تولید هیدروکربن های آروماتیک در گوشت
طاهره دهداری
،
لاله دهداری
دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران، ایران ،
dehdarit@yahoo.com
واژههای کلیدی:
هیدروکربن های آروماتیک
،
عملکرد
،
آگاهی
،
پخت گوشت
،
کارکنان
متن کامل
[PDF 248 kb]
(964 دریافت)
نوع مطالعه:
پژوهشي
| موضوع مقاله:
آموزش بهداشت
بازنشر اطلاعات
این مقاله تحت شرایط
Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License
قابل بازنشر است.