جلد 2 - پاییز                   جلد 2 - پاییز صفحات 210-207 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


چکیده:   (41615 مشاهده)

  بررسی سونوگرافی معده جنین منظورهای گوناگونی را برآورده می کند. چگونگی کارکرد و محل این عضو تا زیادی  بیانگر وضعیت سلامت جنین از نظر فیزیولوژی و آناتومی می باشد و به همین دلیل می تواند در ردیابی اختلالات مادرزادی جنین و تعیین سن بارداری مورد استفاده قرار گیرد. در این مطالعه مقدماتی که در 60 زن حامله با سن بارداری 40-14 هفته نتایج بدست آمده BPD انجام شده است ضمن انداره گیری حد اکثر طول و عرض معده جنین و تطبیق آن با سن بارداری و

  این قرار بوده است که در 4 جنین (6/6 درصد) معده دیده نشد که 3 مورد آن( 5 درصد) با اولیگوهیدرآمنیوس ناشی از پارگی کیسه آب و یک مورد (6/1) با اختلالات مادرزادی از نوع آننسفالی همراه بوده است و در این ارتباط دیده شد که مقادیر اندازه گیری شده از هفته 25 به بعد بارداری پرش سطحی نشان می دهند، به این معنا که به نظر می رید میزان تاثیر عوامل اثرگذار، بعد از این سن حاملگی شدت می یابد. بررسی سونوگرافی در این مطالعه فقط در یک نوبت و بدون تکرار زمانبندی آن انجام شده است. 

 

متن کامل [PDF 796 kb]   (2514 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: رادیولوژی

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.