جلد 25، شماره 1 - ( فروردین 1397 )                   جلد 25 شماره 1 صفحات 19-11 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

dehdari T, dehdari L. Investigate the knowledge and performance of employers regarding suitable cooking methods for reducing aromatic hydrocarbons in meat. RJMS 2018; 25 (1) :11-19
URL: http://rjms.iums.ac.ir/article-1-4966-fa.html
دهداری طاهره، دهداری لاله. بررسی آگاهی و عملکرد کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایران در زمینه روش طبخ مناسب برای کاهش تولید هیدروکربن های آروماتیک در گوشت . مجله علوم پزشکی رازی. 1397; 25 (1) :11-19

URL: http://rjms.iums.ac.ir/article-1-4966-fa.html


دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران، ایران ، dehdarit@yahoo.com
متن کامل [PDF 248 kb]   (889 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: آموزش بهداشت

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله علوم پزشکی رازی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Razi Journal of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb