جلد 23، شماره 147 - ( 6-1395 )                   جلد 23 شماره 147 صفحات 90-82 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

karimi L, mirzaii najmabadi K, Ebadi A, Makvandi S, Mahdavianm M. Exploring educational structure needed for reproductive health in men related to sexually transmitted Diseases and HIV / AIDS: A qualitative study. RJMS 2016; 23 (147) :82-90
URL: http://rjms.iums.ac.ir/article-1-4053-fa.html
کریمی لیلا، میرزایی نجم آبادی خدیجه، عبادی عباس، مکوندی سمیه، مهدویان میترا. تبیین ساختار آموزشی مورد نیاز بهداشت باروری مردان در ارتباط با بیمار یهای منتقله از راه جنسی و HIV/AIDS:یک مطالعه کیفی. مجله علوم پزشکی رازی. 1395; 23 (147) :82-90

URL: http://rjms.iums.ac.ir/article-1-4053-fa.html


دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، ایران. ، karimil911@mums.ir
چکیده:   (6601 مشاهده)

زمینه و هدف: با توجه به آگاهی کم مردان در خصوص بهداشت باروری و جنبه های مختلف آن مانند بیماری های منتقله از راه جنسی و  HIV/AIDS نیاز  به تبیین ساختار آموزشی مورد نیاز در این زمینه وجود دارد که این امر با شناخت ادراکات ذهنی مردان و افراد آگاه شاخص، منجر به به کشف ساختاری از دیدگاه های ذهنی مبتنی بر تجربه آنان خواهد شد.

روش کار: مطالعه کیفی با  روش تحلیل محتوی قراردادی، با سی نفر از مردان با رعایت حداکثر تنوع از نظر ویژگی های سنی، تحصیلی و شغلی در دو شهر تهران و مشهد، توسط مصاحبه های عمیق فردی انجام گردید و با استفاده از نرم افزار MAXqda به روش تحلیل محتوای کیفی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

یافته ها: دو مضمون اصلی از یافته ها استخراج شد که می توانند تجربیات مشارکت کنندگان را در رابطه با ساختارخدمات بهداشت باروری مورد نیاز مردان به تصویرکشند. این مضامین عبارت بودند از: "  آموزش مبتنی بر توانمندسازی جنسیتی" و "لزوم توجه به ویژگی های مطلوب آموزشی". مضمون های اصلی و فرعی با جملاتی از بیانات مشارکت کنندگان در پژوهش توضیح داده شده اند.

نتیجه: برای ارتقای ساختار اموزشی مورد نیاز مردان، برنامه ریزی جهت آگاه سازی و توانمند سازی  مردان با توجه به ویژگی مطلوب اموزشی در سطح ملی و منطقه ای، جهت پیشگیری از رفتارهای پرخطر ضروری است که این مهم با جلب حمایت مسئولین امکان پذیر می گردد ، کمک به اجرای مسئولانه و فراگیر چنین برنامه هایی باید اساس سیاست های دولت و جامعه در زمینه آموزش باشد.

متن کامل [PDF 457 kb]   (3579 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: پرستاری و بهداشت جامعه

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله علوم پزشکی رازی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Razi Journal of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb